Bli med på Nordisk vannskadeseminar 2024

Fagrådet for våtrom (FFV) er, sammen med Sintef Community, Norges representanter i Nordisk vannskaderåd.

Rådet er et samarbeid mellom bransjeorganisasjoner og selskaper i hele Norden (Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island) som arbeider for å redusere antall vannskader i bygninger.

 

Strategiske mål

De strategiske målene for Nordisk vannskaderåd er bl.a.:

  • Kunnskapsspredning via Nordisk vannskadeseminar.
  • Nettverk over landenes grenser i Norden.
  • Fokus på harmonisering av nordiske byggeregler.
  • Holdbar forvaltning/drift.
  • Nordisk vannskadestatestikk.
  • Kvalitativ kontroll av utførende og produkter.
  • Felles prosjekter mellom seminarene.
Nordisk vannskadeseminar

Nordisk vannskaderåd arrangerer Nordisk vannskadeseminar annet hvert år, og i år er det Sverige som er vertskap for arrangementet, som avholdes i Bålsta utenfor Stockholm 27. – 29. august.

Gjennom vannskadeseminaret tar anerkjente eksperter på feltet fra hele Norden opp diverse forhold vedrørende vannskadesikkerhet, både i det enkelte nordiske land, men også om forhold som omhandler hele Norden, som f.eks. EU/EØS krav/forskrifter.

Om du jobber med innendørs vanninstallasjoner hos myndigheter, byggefirmaer, arkitektkontorer, forsikringsselskaper, takstfirma, leverandører eller hos en rørentreprenør, er dette en ypperlig sjanse til å få med deg de siste nyhetene i bransjen.

Programmet er pakket med nyttig informasjon om holdbare vannsikkerhetsinnstallasjoner for bygg, miljø og helse, og det blir en utstillermesse der leverandører viser sine siste produkter.

Dette er en god mulighet til å lære mer om hvordan våre naboer tenker rundt vannskadesikkerhet og treffe mange engasjerte og kunnskapsrike "vannskadeentusiaster" fra hele Norden.

 

KLIKK HER for program og påmelding til Nordisk vannskadeseminar 2024.

 

Det er begrenset med plass og påmeldingsfrist er 20. juni.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?