Varsler storsatsing på bad

GLEDER SEG: Anne Westvold har 17 års erfaring fra blant annet Bademiljø-kjeden som distriktsansvarlig. Nå er hun i gang med jobben som prosjektleder bad for Bademiljø-bedriften Asbjørn Nordsveen i Brumunddal og Moelven. Foto: Rune Midtskogen, Fagrådet for våtrom
GLEDER SEG: Anne Westvold har 17 års erfaring fra blant annet Bademiljø-kjeden som distriktsansvarlig. Nå er hun i gang med jobben som prosjektleder bad for Bademiljø-bedriften Asbjørn Nordsveen i Brumunddal og Moelven. Foto: Rune Midtskogen, Fagrådet for våtrom

TEKST OG FOTO: RUNE MIDTSKOGEN

BRUMUNDDAL: – Målet er å øke produksjonen på bygging av bad. I fjor bygde vi rundt 25 bad, men dette skal økes betraktelig de neste årene. Bademiljø tilbyr også 10 års garanti på bad, noe vi vil ha større fokus på. Markedet og potensialet i mjøsregionen er stort, sier Anne Westvold til Fagrådet for våtrom.

Les også: Rådene håndverkeren bør følge

Bademiljø-bedriften har 32 ansatte, og butikker i Brumunddal og Moelven. Anne har blant annet jobbet 17 år som distriktsansvarlig i Bademiljø-kjeden, og startet hos Asbjørn Nordsveen i oktober i fjor.

– Dette er en nyopprettet stilling. Jeg skal være med å bygge opp baderomteamet, og ta over alle baderomprosjektene etter hvert for å frigjøre tid for prosjektlederne slik at de kan fokusere på nye og faste kunder, større prosjekter og servicemarkedet. I fjor ansatte vi egen tømrer, og det har gjort bygging av totale bad enklere. Jeg har ingen håndverksbakgrunn, men kjenner godt til produktene og er veldig opptatt av at kunden skal være trygg på at de får den løsningen vi er blitt enige om i planleggingsfasen. En av mine viktigste oppgaver blir å kommunisere godt med håndverkerne. Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang, smiler hun.

– Jeg er veldig glad for at Anne ble med på laget. Vi skal øke satsingen på bygging av bad, og har stor tro på dette markedet i tiden som kommer, sier daglig leder hos Asbjørn Nordsveen AS, Arild Johansen.

Anne fortsetter:

– Kundene har endret handlevanene sine, og vi har bygd om butikken for å imøtekomme dette. Her finner du flere totale løsninger, inspirasjonsutstillinger – og samtidig har vi bygd opp et studio som er spesiallaget for de som planlegger nytt bad. Mine to kolleger som daglig jobber i butikken vil være viktige medspillere for baderomteamet og kunden i valg av produkter, sier Anne Westvold.

– Bademiljø-kjeden har over mange år jobbet seriøst med å få riktig kvalitet. Kjeden har et godt samarbeid med Fagrådet for våtrom, og vi er kjent med at Byggebransjens våtromsnorm blir benyttet aktivt ved bygging av bad, sier daglig leder i Fagrådet for våtrom, Cato Karlsen.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?