Økte omsetningen med 47 mill. på tre år

GÅR GODT: Disse karene i Ramsøy AS har god grunn til å smile. Rørleggerbedriften går så det suser økonomisk. Fra venstre daglig leder Dag Brenden og prosjektleder på bad og service, Lasse Løken.
GÅR GODT: Disse karene i Ramsøy AS har god grunn til å smile. Rørleggerbedriften går så det suser økonomisk. Fra venstre daglig leder Dag Brenden og prosjektleder på bad og service, Lasse Løken.  Foto: Rune Midtskogen

TEKST OG FOTO: Rune Midtskogen

Lillehammer: – Alle har gjort en kjempejobb, sier daglig leder Dag Brenden (48) til Fagrådet for våtrom.

Den Godkjente våtromsbedriften kan se tilbake på en vanvittig vekst de siste årene, og gode tall på bunnlinja. I 2014 omsatte rørleggerbedriften for drøye 38 mill. kr. I fjor var omsetningen økt til 85 mill. 

Hvert år deler de ansatte 20 prosent av resultatet. I fjor fikk 32 ansatte 2 mill. på deling. 

– Vi verdsetter høy arbeidsmoral og yrkesstolthet, samt at vi jobber aktivt med å ha et godt arbeidsmiljø og skape trivsel for de ansatte. Her har de ansatte helseforsikring, pensjonssparing på hele 7 prosent og de får firmaturer til utlandet. Dette er viktige elementer for å lykkes. Vi er alltid på søk etter dyktige rørleggere og prosjektledere, sier Brenden og prosjektleder på bad og service, Lasse Løken (45) smilende.

Fagrådet møter duoen i butikken på Lillehammer hvor de har en av innlandets flotteste utstillinger. Rørleggerfirmaet er en betydelig aktør på våtromsprosjekter – men også store på ulike byggeprosjekter.

Les også: Denne tjenesten gir fornøyde kunder

Rehabilitering av bad er et stort satsingsområde i tiden som kommer.

– Hver uke går det samme laget av rørleggere, tømrere, murere og elektrikere i gang med et nytt badeprosjekt. Vi jobber hele tiden for å levere de beste løsningene til kunden og etter gjeldende krav, forteller Løken.

– Det er hyggelig å se bedrifter som satser på kompetanse. Dette synes å være en gjennomgående trend blant Godkjente våtromsbedrifter, sier daglig leder i Fagrådet for våtrom, Cato Karlsen.

Ramsøy AS har fokus på kompetanse, og dekker etterutdannelse som mesterbrev og lignende. De siste tre årene har seks ansatte tatt mesterbrevet.

– Vi betaler mesterbrevet for de som ønsker å starte på videreutdanningen. Det er et kjempepluss at de ansatte ønsker mer kompetanse. Vi satser også stort på lærlinger, både yrkesskoleelever og voksenlærlinger. Vi har i dag 5 lærlinger i bedriften, og er selvfølgelig godkjent lærlingsbedrift, sier Brenden.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?