Denne tjenesten gir fornøyde kunder

Bjørn Jensen hos Jensen & Varme Sanitær AS har tatt i bruk Boligmappa, og får ikke fullrost tjenesten nok.
Bjørn Jensen hos Jensen & Varme Sanitær AS har tatt i bruk Boligmappa, og får ikke fullrost tjenesten nok.

Tekst og foto: Rune Midtskogen

Drammen: Det familieeide rørleggerfirmaet i Drammen har alltid vært opptatt av å gi kundene grundig og riktig dokumentasjon på våtromsjobbene. I høst tegnet Comfort-kjeden avtale med Boligmappa om felles levering av tjenesten.

Etterspør Boligmappa

Den har falt i god smak hos den Godkjente våtromsbedriften.

– Jeg måtte teste det ut på min egen bolig selv for å se hvordan dette fungerte. Boligmappa er et genialt verktøy. Den er også brukervennlig, sier daglig leder og medeier, Bjørn Jensen.

Les også: Dette firmaet har ingen reklamasjoner

Fagrådet for våtrom møter den 55 år gamle rørleggermesteren på kontoret. Det er hektiske dager for Jensen Varme & Sanitær AS.

Rørleggerbedriften er Godkjent våtromsbedrift.

– Flere kunder spør om vi er tilknyttet Boligmappa. Derfor markedsfører vi også tjenesten. Det er flott at denne type tjeneste er kommet på markedet. Godkjent våtromsbedrift står for kvalitet. Boligeiere og håndverkere er de største brukerne av Boligmappa.

Ifølge Boligmappa.no loggføres 20.000 prosjekter gjennom Boligmappa i måneden – og tjenesten har i dag en halv million brukere.

Fagrådet en støttespiller

– Boligmappa er et godt og seriøst system som alle håndverkere bør benytte seg av. Den er også et flott verktøy for forbrukeren, sier faglig leder i Fagrådet for våtrom, Bjørn Grimsrud.

Les også: Nå stilles det krav mot fall

Familiebedrift Jensen er tredje generasjon som driver rørleggerbedriften som ble startet i 1930. De er i dag 21 ansatte hvorav 16 rørleggere.

– Vi bygger et sted mellom 20-30 bad i året, og rundt halvparten av disse spør om vi er Godkjent våtromsbedrift. Tidligere var det mer spørsmål knyttet til pris. Nå er kundene som tar kontakt med oss, opptatt av å betale for å få kvalitet. Vi får daglig henvendelser på bygging av bad – men per i dag har vi ikke kapasitet til å gå «all inn» på våtromsmarkedet. Årsaken er at vi har pågående flere store byggeprosjekter, forteller Bjørn Jensen.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?