Bli med på nordisk vannskadeseminar

BLI MED: Fagsjef i Fagrådet, Bjørn Grimsrud (til vensre) og Siv.ing. og forskingsleder i SINTEF Byggforsk, Lars-Erik Fiskum, er med i Nordisk vannskegruppe - og skal selvfølgelig til Korsør i slutten av august.
BLI MED: Fagsjef i Fagrådet, Bjørn Grimsrud (til vensre) og Siv.ing. og forskingsleder i SINTEF Byggforsk, Lars-Erik Fiskum, er med i Nordisk vannskegruppe - og skal selvfølgelig til Korsør i slutten av august.   Foto: Rune Midtskogen, Fagrådet for våtrom

TEKST OG FOTO: Rune Midtskogen, Fagrådet for våtrom

Da arrangeres Nordisk vannskadeseminar i Korsør, Danmark. Temaene på årets seminar er utfordringer i bygget, kjøkkenet som det nye våtrommet, forebygging av fukt- og vannskader – og forskning og utvikling. Det er også lagt inn en studietur i løpet av dagene til Trelleborg vikingaborg.

Fagsjef i Fagrådet for våtrom, Bjørn Grimsrud, representerer Fagrådet i Nordisk vannskadegruppe, men SINTEF Byggforsk har vært med siden gruppen ble etablert på 80-tallet.

Grimsrud skal holde et foredrag om «kunnskap og attityder i byggprocessen».

– Alle med interesse for vann og fuktskader bør ta turen. Det er fritt fram for den som vil melde seg på, sier Bjørn Grimsrud.

 

Her finner du programmet for Nordisk vannskadeseminar.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?