Bli med på Norsk Vannskadedag 2019

TEKST OG FOTO: FFV / Adobe Stock

Flere milliarder kroner renner bokstavelig talt bort på grunn av vannskader hvert år. Hva kan bransjen selv ta tak i for å gjøre noe med dette?

Nå går SINTEF Byggforsk, Rørentreprenørene Norge og Fagrådet for våtrom sammen om å arrangere et årlig fagseminar med fokus på vannskadeproblematikken og hvordan vi best kan redusere og forebygge disse skadene.

- Dessverre viser det seg at antallet vannskader fremdeles er alt for høyt i Norge. Derfor ønsker vi en tett dialog med bransjeaktører og fagmiljøer, for å få en endring i denne negative utviklingen, sier forskningsleder i Sintef Byggforsk, Lars-Erik Fiskum.

På programmet står flere tunge aktører i bransjen, og vi lover en dag fylt med gode foredrag og diskusjoner rundt utfordringene. Funksjonsbaserte krav (TEK), en flom av nye produkter, varierende grad av prosjektering mm. gir stadig nye utfordringer i hvordan håndtere vannskadesikre løsninger på en best mulig måte.  

Hovedmålet med seminaret er reduksjon i og forebygging av vannskader og fokuset vil være på tydelig informasjon, gode løsninger og optimale installasjonsprinsipper.

Meld deg på i dag.

Seminaret avholdes 7. februar 2019 på Vika Kino i Oslo sentrum.

Mer informasjon og påmelding!

 

Ønsker du å komme i kontakt med oss?